Biciklis felvonulás a Virágkarneválon

A Debreceni Egyetem a korábbi évek hagyományához híven idén is indul a Debreceni Virágkarnevál biciklis felvonulásán. Minden évben hatalmas lelkesedéssel indulnak neki a jelentkezők, hogy több száz társukkal együtt tekerjenek végig Debrecen utcáin a feldíszített kerékpárokkal. Reméljük, hogy ez idén is így lesz, és még többen képviseljük intézményünket!

Az idei évben is mentazöld színű lesz a közös egyetem póló, ezért megkérünk minden kedves résztvevőt, hogy aki teheti, hozza magával a tavalyit, akinek erre nincs lehetősége, a regisztráció során a méret megadásával igényelhetett újat. A sikeresen regisztráltak részére előkészített egyetemi pólók 2019. augusztus 12-től vehetők át a Főépület (4032 Debrecen, Egyetem tér 1.) földszintjén található egyetemi ajándékboltban, az UD Shop-ban (szemben a büfével).

A szervezők kérik, hogy a résztvevők a karnevál napján, augusztus 20-án reggel 6.45-ig érkezzenek meg az otthon felvirágozott kerékpárokkal a Miklós utcai gyülekezőhelyre, ahonnan a biciklis felvonulás indul.

Bármilyen kérdés esetén Papp Krisztina a Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ munkatársa készséggel áll rendelkezésükre a következő elérhetőségeken: papp.krisztina@unideb.hu; +36 52 512 900/58126

Legyenek részesei Önök is a karneválnak!
 

Közzététel dátuma: 
2019. július 25.